Khamis, 19 Jun 2008

MINDA BLOG MASTER

PERUBAHAN ISI KANDUNGAN

ALHAMDULILLAH blog NURZAMAN ONLINE telah berada di alam maya hamper setahun. Walaupun pengunjong yang melawati blog ini masih amat kecil hanya 700 hit namun saya tetap berpuas hati. Ini kerana saya sedar blog ini masih mempunyai terlalu banyak kelemahan dan persembahannya masih kurang menarik. Insya Allah di masa-masa yang akan dating saya akan cuba memperbaiki persembahan untuk menarik lebih banyak pengungjung.
Pada awal pembinaan blog ini saya tidak merancang untuk membina blog lain dan blog ini akan dijadikan wadah untuk saya melahirkan apa saja pandangan. Namun akhirnya satu demi satu blog muncul di alam maya seperti MACHANG BUBOK, BICARA UMMAH, CITRA CINTA, FIKRAH MUSLIM, USAHAWAN ONLINE DAN BAZAR IKLANEKA. Dan yang terbaharu Blog HERBA Insya Allah selepas ini akan muncul satu atau dua lagi blog.
Memandangkan sudah terdapat blog-blog lain yang boleh saya berikan pandangan maka kini blog NURZAMAN ONLINE hanya akan berfungsi sebagai blog seni dan budaya dan blog peribadi saya yang akan merakam penglibatan saya dalam dunia penulisan. Saya amat berharap perubahan ini akan dapat diterima oleh para pengunjung blog ini.
Memang saya berhasrat untuk sering memaparkan bahan-bahan baru dalam setiap blog yang berada di alam maya akan tetapi masalah komitmen dengan perkara-perkara yang penting dalam usaha mencari rezeki telah menghalang hasrat ini. Saya berdoa dan berharap beberapa bulan akan datang saya akan dapat merealisasikan hasrat saya ini.
Sekian, terima kasih.

Tiada ulasan:

NURZAMAN ON9 JADI MY DIARY

Blog NURZAMAN ONLINE sudah agak lama berada di alam siber. Blog ini mula dibina pada Oktober 2007   dan sehingga kini sudah 16,600 pelawat...